.

.

Wednesday, May 16, 2012

Happy Teacher’s Day

050520125057

Rasa special sangat hari ini sebab Teacher’s Day. Walaupun sekolah masih belum celebrate Teacher’s day hari ini due tengah midterm exam, tapi aku tetap rasa macam happy sangat sebab aku dapat ucapan hari guru from my sayangness student!

Aku faham sangat walaupun dorang semua sibuk study untuk exam, dorang semua tak lupakan guru yang telah bersusah payah untuk bagi dorang ilmu. Sampaikan budak paling suka ponteng kelas (so far kelas aku tak penah ponteng lagi) pun datang kat aku and said ‘ Teacher, I love You’…nak menangis aku dengar.

Ada juga yang datang salam aku. yang paling kelakar bila student cina salam aku and cium tangan =). Sangat terharu okeh! Paperpun pengalaman menjadi seorang guru memang ohsem. Aku sangat berharap, aku lebih kuat dan tabah dalam menghadapi dugaan dan cabaran menjadi seorang guru yang berdedikasi.

Dear my student, i love you so much and i really want you will be a good person in future!

160520125253 Complimentary from INTI College to all teacher in SMKSS

Thanks =)

2 comments:

LuN@_aiDi said...

hepi teachers day yunk!!
wahhh hepinyer..
pasti dpt byk present neh^^_

mummy_ayu said...

happy teachers day dear...