.

.

Wednesday, May 23, 2012

My Poppy

Are you poppy enough?

 

Bila dah suka shopping tue, tak kisahlah online ker, kat shopping complex ker atau kat kedai runcit ker..membeli jer kejer! kata-kata sang suami kepada si isteri yang kuat bershopping.

Kah kah kah..sang suami ni kekadang pedas juga tau kata-katanya! sentap mak! Tapi pandai juga memujuk…caranya pancing si isteri pergi shopping la. I love you la Bugs.

Okeh, entry ni bukan pasal kisah suami pujuk isteri, tapi kisah aku dah addicted dengan shopping kat Thepoplook.com pulak. Sangat cool la baju2 nya. Dress pun cantik and sampai buat aku rambang mata.

Fuhh (sambil kesat peluh kat dahi) rambang sangat mata sampaikan tak tau berapa helai nak beli. Mengalahkan shopping kat mall plak kan! kalau u guys especially for gurls yang rasa nak cantik and vogue boleh try shopping kat sini. Trust me, sangat tak kecewa.

Setakat ni dah 3 kali penghantaran barang yang dibeli kat thepoplook.com. I feel ohsem with thepoplook.com dress. =)

270420124876

shipped yang ke-3

Let’s jamu mata at

190520125284

230520125314

My Poppy..

 

 

3 comments:

lovelywa said...

suke jugak..tgh tunggu pembelian yg ke 2..heheh

Elyn Sani said...

acik duk umah ni pun ter addict tau beli online ni!!

shakila said...

OMG kak..akak pn addicted shopping kt poppy ke kak? kite pn..menggila je ctu...paling suka blouse tilly polka dot die..comey tau kak..hahaha...beli la 1 yg tu kak..blh la boria...huhuhu