.

.

Monday, May 7, 2012

Shopping at Kenanga Wholesale City

Weekend yang panas terik cuaca diluar rumah

Sang Suami; Sayang, jom kita pegi shopping nak tak?

Si Isteri ;Huh? Shopping? (dalam hati melonjak keriangan)

Sang Suami; Tak nak ker? Kalau tak nak kita lepak kat rumah jer…

Si Isteri; Bukan tak nak tapi pelik, sebab selalunya sayang jer asyik ajak pegi shopping! Tetiba harini abang pulak ajak shopping..hehhehe

Sang Suami; alah…kalau sayang ajak ker, abang ajak ker sama jer sebab abang yang kene keluarkan duit!

Si Isteri; ngeeeee…sayang mandi dulu tau! (tak sabar nak kuar shopping)

050520125067 Destinasi kami Kenanga Wholesale City

050520125068 Sang suami yang sedang mencuba kasutnya

060520125078 Bag ni antara barang yang dibeli…sangat gojes! aku paling suka

Tujuannya nak bawa buku ke sekolah…=)

050520125063

Possing sebelum kuar shopping, sambil tunggu sang suami buka gate, si isteri bergambar dalam keter…

sangat suka Ribbon ni from STYLISTA TALK

 

3 comments:

mummy_ayu said...

best nya cik abang ajak shopping...

Reflisia said...

ala kak ayu...sekali dalam sejuta kali kot...heheheh biasanya isteri jer yang ajak =)

Elyn Sani said...

murah2 tak brg kat situ? dgr kata kene beli dlm quantity yg byk br dpt murah....