.

.

Sunday, May 27, 2012

Teacher’s Day

I had the best experience for the 1st time celebrating teacher’s day as a teacher!  =)

Last friday, sekolah aku mengadakan Majlis Sambutan Hari Guru peringkat sekolah. Sangat meriah and aku tak sangka sambutan yang dibuat begitu meriah dan sangat best!

Let’s get my pictures…gambar aku takder la banyak sangat coz aku camerawomen nya. heheheh

P1020124 Pepagi buta sampai sekola! janggal skit la buat cikgu2 yang mengajar sesi petang ni kan, coz waktu pukul 7.30 tue masih atas katil..tapi last friday kat sekolah dah!

P1020131 barisan guru yang bakal cemerlang =)

P1020147

they are best friend…cikgu yang sangat membantu =)

P1020152

Perarakkan guru-guru masuk ke dewan

P1020153

my lof2 student

P1020150

masa berarak pun sompek bergambar =)

P1020159

cikgu-cikgi yang best

P1020160

P1020192

The students

Teacher's Day

Antara student yang bagi aku hadiah and yang sempat aku captured. Sayangku murid yang tak sempat cikgu nak captured pict uolls jangan marah tau. Terima kasih atas hadiah yang korang semua bagi. cikgu sangat hargai! Cikgu sayang kamu semua =)

P1020171

Student’s Performance for their teacher

P1020224 P1020216P1020236

last but not least..sesi penyerahan tugas sebelum cuti panjang (cikgu ni nak bersalin, maka sayalah yang bakal memikul tugas)

No comments: