.

.

Monday, June 4, 2012

MOFAS 12 at Sejuta Belia ~ Part 2

what is MOFAS gurl?

M O F A S stand for Malaysia Online Fashion Showcase. MOFAS 12’ aku jumpa kat Sejuta Belia Karnival last week.

Ok part 2 entry Sejuta Belia ni aku nak bercerita pasal Online Boutique/ Fashion yang mana aku slalu jenguk kat Blog and FB and kini aku bertemu mereka kat Putrajaya. Frankly speaking mereka sangat cantik and sweet.

………………………………………………………………………………………………………………

RINA SALLEH COLLECTION (RSC)

CALA QISYA

Rina Salleh sangat cantik dan friendly and seronok berbual dengannya. Owner Cala Qisya yang sangat comel and peramah also. Best lah shopping kat sini.

IMG_5126 IMG_5123  IMG_5129 IMG_5130 IMG_5132 IMG_5133 IMG_5136 She’s so cute

IMG_5140 Rina Salleh yang sangat cantik

IMG_5191

Shawl Tutorial by Rina Salleh and Cala Qisya

……………………………………………………………………………………………………………

AMMARA HIJABI

Stuff kat sini sangat gojes, sampai aku rasa sangat rambang mata! Tak menyesal la shopping kat sini.

IMG_5270IMG_5257IMG_5255IMG_5267   

fitting time =)

IMG_5269  antara collection yang ada…sangat gojes

IMG_5274

with Amalina (di tengah) 1 of owner of this Boutique ..sorang lagi adalah Sara, tapi she’s still otw masa aku kat butik ni.

………………………………………………………………………………………………………………

TUDUNG PEOPLE

aku memang suka collection Tudung People ni and aku dah ader a few. Bila jumpa plak butik ni sangat la suka bershopping coz yang mana aku tak sempat grab kat online tue ada kat booth ni.

IMG_5278 IMG_5277

………………………………………………………………………………………………………………

Selain booth ni ada banyak booth lagi seperti my favourite Online Boutique Sugarscarf tapi malangnya aku tak sempat nak singgah coz sang suami nak cepat tengok kawan2 dia race kat Motocross part! 

I will continue my journey at Sejuta Belia on next entry =)

3 comments:

Farra Dhelina said...

ctk nya baju2 dia.. suka la..

Cik CT said...

Cantiknya tudung2...salam singgah!

Ammara said...

thank u mas! love love