.

.

Monday, June 11, 2012

Sunset on Sunday

Morning peeps…

Oh! monday already…hari ini akan bermula semangat penggal kedua sesi menjadi che’gu tahun 2012. Moga semangat baru bermula ..ngeee

Ok how bout ur weekend guys? Wee..cuti aku sangat marbeles…sangat best dan penuh dengan aktiviti yang berfaedah la kot kan! hehehe..

Smalam Sunday mood ala-ala nak relax and nak cari sunset jer (bajet nak cari laut lagi la kan)…tapi semalam we all lepak tepi tasik a.k.a ex-lombong kot …hehehe lokasinya kat Highway apa eak ni (tak tau nama) yang pastinya highway ni nak ke Bandar Saujana Putra dari Putrajaya. Kalau dari LDP amik exit 6B lepas Tol Ayer Hitam.

So relax + cool…SubhanaAllah!

 IMG_5651 

IMG_5672

IMG_5675

post maut tetap ada..hehhe

 

3 comments:

Farra Dhelina said...

hye teacher! ;p

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kat tol SKVE eh??? I was there semalam, tapi lalu je la... Hehehhe!!! Nak gi jalan kat Morib... Tol Teluk Panglima Garang baru buka... ;) ::.

bunga said...

penggal ni kena lebih semangat..hehee