.

.

Wednesday, June 6, 2012

Tired but Fun

Alhamdulillah we’re arrived safely in Kuala Lumpur, yesterday at about 11 pm. Sangat la letih walaupun aku hanya jadi co-pilot jer sepanjang perjalanan kami dari Kuala Besut ke Kuala Lumpur. Sampai hari ini pun masih penat. Tetapi ia merupakan percutian yang sangat best dan sukar untuk dilupakan

030620125418 Later aku update dengan cerita dan gambar menarik sepanjang aku di Pulau Perhentian =)
Sekarang ni aku terpaksa siapkan kerja yang lebih penting dulu k..ngee

1 comment:

Elyn Sani said...

x sabar nak tgk pic perhentian! windu perhentian.... best snorkeling kat sana esp kat open water.