.

.

Thursday, July 19, 2012

Breakfast at Kopi Club ~

Review tempat breakfast yang best…membuatkan aku teringat di saat last week aku and sang suami breakfast kat Kopi Club, Plaza Lowyat!

Oh! sungguh sedap nasi lemak nya..membuatkan aku masih mengidam sampai saat ini! Sang suami memilih mee goreng mamak and rasanya pun sodap juga.

Kalau korang pergi Plaza Lowyat, boleh la singgah and makan kat Kopi Club ni. Ia terletak di tingkat bawah skali, depan 1901 Hotdog.

Masih mengidam nak makan nasi lemaknya la..Sang Suami, jom makan kat sana lagi! Jawabnya ‘ lepas raya’…hahahha

300620125654muka isteri yang kuat makan =)

300620125651

Muka di pagi hari sambil kelaparan..hehehe

300620125655300620125656menarik tak my breakfast?

milo ais and Nasi lemak

300620125661

Teh Ahmad from London

300620125659

sang suami with his meal

300620125652  Muka bila dah kenyang! =)

No comments: