.

.

Wednesday, July 11, 2012

I need 48 hrs per day!

so many things i have to settle down! OMG 1 week still not enough for me. Sumpah aku rasa nak 1 hari lebih panjang untuk aku berehat, siapkan kerja sebagai seorang isteri, housewife and guru…

Ya Allah tuhan sahaja yang tahun betapa stress nya aku di saat ini. Macam2 benda yang datang and perlukan tindakan segera! And the worse is I’m lost and everything is out of control ok! aduhai diri, bawa bertenang, kawal emosi and berfikir secara positif..semua ni boleh buat dengan baik!

Banyak sangat kerja tak siap lagi! semoga aku diberi kekuatan emosi, mental, fizikal dan rohani tuk hadapi semua ni!..=)

090720125703 perkara yang tak boleh ‘miss’ walaupun busy giler =)

1 comment:

Dinda Iva said...

cian kamu...ilek ok..jangan yg dikejar xdapat yg dikendong tercicir² jenuh nak ngutip kang