.

.

Tuesday, July 3, 2012

TV Raya ~ 5 series

Hahhaha..title cannot go la…apa2 pun ini lah kata2 sang suami bila we all beli TV baru ni.

Last Saturday, sang suami ajak pg Plaza Lowyat nak cari barang katanya! Barang la sangat rupanya dia dah beli TV ni on Friday. So saturday pi collect jer la!

Weee tv baru…oooppss bukan TV biasa tapi Samsung S M A R T TV Slim LED TV Series 5. Apa yang smart nya? haaa..boleh online FB kat screen TV sambil tgk HBO, boleh main game sambil layan TV3, and boleh layan youtube trus kat screen TV. and macam2 lagi sebenarnya kelebihannya! Pendek kata TV ni pun boleh serve internet la janji wifi mesti ON…hehehhe

uoolls nak tau lebih lanjut boleh tgk kat sini..

  30062012678  hahahah..besar kan sampai sang suami yang pegang TV pun tak nampak!

02072012685

online FB kat TV jer skang ni =)

02072012688 Sambil layan FB tapi tak nak terlepas channel MAX

 

1 comment:

Dinda Iva said...

wah besh tu...memang ada cita2 nak sambar tv tu one day..hehehe...nnt explore lagi tau..then hupdate leh kongsi2 info...bak kata orang better kita dengar cerita org yg dah pakai sesuatu tu dari percaya bulat2 kan..kan..kan..hehehe