.

.

Saturday, August 11, 2012

Mode; Shopping Raya

Serious aku memang dah dalam mode nak shopping! uolls dah prepare for raya? Oh my Shawal, aku masih belum ready ok.

Semalam dah anta dry clean baju raya sang suami and my Jovian. but still pending lagi 3 baju raya yang belum siap. Bukan pending jahit jer tapi masih pending beli pun ader. Hahahha

Raya tahun ni kat KL jer, but preparation macam biasa…tetap happening kot! hehehe

ok, hari ini mesti ramai yang nak shopping kan maklumlah this weekend adalah weekend yang terakhir sebelum raya. Minggu depan dah raya.

So, nasihat saya untuk diri saya dan kawan2 yang lain jangan membazir dan hati-hati semasa shopping k. Semoga kita boleh beraya dengan best!

2 Ready to go…shopping yok!

1 comment:

Princess Feyqa said...

selamat bershopping hehe