.

.

Wednesday, August 15, 2012

Raya Preparation

OMG..today my last day kejer before start cuti raya. Waweeee esok dah cuti. Mode nak kemas rumah dah membuak-buak ni, (macam raya kat rumah sendiri plak kan!) heheheh

Yang penting before balik umah mom in law, umah mesti cantik macam beraya kat rumah. So before cuti ni nak update skit entry preparation raya.

Raya preparation list;

1. Baju Raya  ~ checked

2. Tudung ~ checked

3. Handbag ~ checked

4. Kasut ~ pending

5. Duit Raya ~ checked

6. Kuih raya ~ checked

7. Ticket flight ~ checked

8.  Accessory ~ checked

Almost done =)

Bila hati dah senang, baru boleh raya dengan gembira..

120820125938 Audrey by Sugarscarf

120820125941 half moon Sakura from Radiusite

120820125942 Kebaya Chiffon Collection by Fuchsia

270720125797

Jovita by Jovian Mandagie

130820125945

Rekaan sendiri and jahit sendiri

130820125946paste and jahit sendiri

130820125948

all of this are mine

Selamat bercuti dan Selamat Hari Raya. Hati-hati drive balik kampung

 

.

4 comments:

Rina Ellisa said...

waaa... Cantik2 nye baju sis.. Like!!~ :P

LuN@_aiDi said...

wahhhh yunkkkk!! curlasssttt baju raya n tudung raya!
i pun teruja nk raya sama
tgk hasil tangkapan uolls neh^_____^
chantek ler tudung2 tuh.(:
selamat hari raya jugak yunk:)
weolls raya dekat perak.

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Amboihhh!!! Banyaknyer baju rayeeee!!! Comey-comey lak tuuu!!! Nak tempah yg kaler merah biru tu jugak leh tak??? Heheheh!!! Cute nmpk baju tu....

SELAMAT HARI RAYE!!!! ::.

hasrul hassan said...

As-Salam. Fuh meriah. Bergaya ... errr naik flight tu ... :) terbaekkk .... terigat iklan kat TV ..

www.hasrulhassan.com