.

.

Wednesday, August 29, 2012

Samsung SIII & New Ipad

Hisshh…semua orang cakap pasal samsung vs apple. Semalam news kat TV bagitau Apple menang fight dengan Samsung kat court. So today aku ader terbaca kat sini Samsung  membayar $ 1000000000 dolar dengan menghantar 30 trak yang dipenuhi dengan syiling 5 sen ke ibu pejabat Apple di California.

OMG pertama kali dalam sejarah aku dengar orang bayar saman guna syiling. Adoi jenuh nak mengira syiling 5 sen tue. kalau setakat RM3 boleh la tahan kan..tapi kalau $1.05 Billion, aku tak terfikir lagi camner nak kira.Tapi aku rasa Apple mesti ader solution macamana nak kira duit yang mereka terima kan.

Lepas ni sesiapa yang nak fail saman mesti buat agreement juga cara pembayaran saman kan. Heheheh..kang tak pasal-pasal nak kene kira syiling pula lepas menang saman kan!

Apapun both product bagi aku ok jer. Sekarang ni aku pakai handpone Samsung SIII dan guna New Ipad juga. So takder la susah sangat aku nak adapt dengan gadget baru ni.. Paperpun masing-masing ader kekuatan memasing. Pendek kata aku suka both product. Samsung pun best Apple pun best jugak. =) 

photo(1)

New Baby Boo…mine

photo(2)

Almost a month I’m using this and feel so hot! hahahha

1 comment:

Princess Feyqa said...

best x pakai s3?

fiqa rasa mcm nk pkai je s3 tp s2 still elok lagi so lupekn je hasrat tu T_T