.

.

Thursday, September 6, 2012

Bukan Rezeki

Anggaplah apa yang kita tidak dapat merupakan bukan rezeki kita dan mungkin ader rezeki yang lebih baik lagi untuk kita yang telah ditetapkan olehNYA. InsyaAllah.

Sebenarnya ader seorang yang aku anggap adik aku a.k.a pembaca blog aku juga iaitu Noor Shakila ader pm aku minta join Raya Bersama Radiusite. Katanya dia suka tgk aku pakai tudung Radiusite. Hehehehe..

Aku pun join jer la sebab ader supporter. Tapi mungkin bukan rezeki aku untuk menang kan walaupun 40 orang pemenangnya. Thanks tau dik coz sudi tgk akak yang tak berapa cantik ni. =) Paperpun akak sayang adik sebab sudi menyokong akak =).

Antara gambar yang aku submit ialah;;

 104

Raya 2    Radiusite 4 Radiusite 6

2 comments:

missina said...

takpe,,ada rezeki yg len plak,,insyaAllah,,

Shakila Hashim said...

pic2 ni sume cantik..telalu rmi yg join ...pepun.akak ttp cantik n i tetap pembaca blogmu yh setia..hukhukhuk