.

.

Wednesday, September 12, 2012

Dah Booking

Wah! tak sabar nak fly…ngeeee

Mak dah booking uoll nak pergi bercuti hujung tahun ni. Hahahhaha excited lebih ni. Hope our plan kali ni menjadi la after 4x asyik cancel jer. Aku dah tak larat nak bagi Mas & AirAsia duit free jer…’mak bukan jutawan uolls’

Ok berbalik pada topik booking ni, last sunday my cousin dah kene booking. Orang sekarang kan guna term ‘booking’ gantikan term lama iaitu dirisik. Hahahhaha.

Yang paling best perkataan yang aku dengar ni dari bapa pengantin. ‘Kami datang ni macam datang nak booking bunga tuan puan di dalam taman yang indah ini’ …. hehehe sastera + sains la ayat dia kan!

Biasa la semakin canggih sesuatu zaman semakin update perkataannya. Tapi adat still adat kan! erm aku suka biar secanggih mana sekalipun zaman, adat kita perlu dipertahankan.

Neway tahniah cousin ku. Awak dah dibooking =) Tunggu next ceremony plak pas ni! Planning nak costume made baju kat Old Blossom Box la untuk next ceremony.

Herewith a few pict yang aku snap guna handphone jer.

20120909_120642 my sista (Zahira), Cousin (Mynn), Bride to be (Zarith), me and cousin (Atika)

lebih kurang tak muka we all?

20120909_120703 Tengok hasil tangan sang suami coz dia adalah cameraman of the day

20120909_120727 the photographer

20120909_115327

Three of us

20120909_115815 husband and wife

C360_2012-09-09-12-09-58

with bride to be…=)

 

 

1 comment:

mummy_ayu said...

wah..congrats!!

dear..meh la dtg rumah kak ayu..tak raya pun boleh ajer jenjalan..apa pun roger2 dulu