.

.

Tuesday, September 11, 2012

Jejalan bersama Family

8 Sept 2012 planning ke rumah terbuka kene cancel ok sebab aku kene kerja. That day adalah hari persekolahan. ‘frustrated’ tak dapat nak attend open house kengkawan.

So kebetulan my parent visit kami kat KL ni, so last saturday lepas bekerja aku kuar jejalan dangan parent and my sista. The best part release ‘frustrated’ tue ialah SHOPPING. Aku memang suka shopping ngan mak aku ni. We all nyer taste lebih kurang sama la juga. So apa yang aku suka dia akan support aku coz sure dia suka juga.

Apapun, bersama family merupakan saat paling best dalam hidup aku. especially dengan ibubapa sendiri kan. Saya sayang keluarga saya. =)

Sayangi dan hargai keluarga anda semasa mereka masih hidup.

20120908_182957   with my superwoman

20120908_201718

adik beradik with thepoplook top

20120908_201807 Taste nak sama jer ngan kakaknye…

20120908_210839 20120908_211040

We hate ‘GeyMock’ but We love ‘Eskrem’

20120908_210936

with menantu kesayangan

1 comment:

Hanis Azla said...

jalan2 shopping mmg best.. nak2 sgn family.. lagilah super best.. cantiklah tops awak.. suka akak tgk.. mengancam u.. sgt stylo..