.

.

Monday, September 24, 2012

Kisah Penat

'Panggilan kecemasan : Esok or next week PEMANTAU nak datang tgk PBS yer!’

OH MY PBS….million pcs of paper i never mark and now I only have 2 days to settle all the task. Memang giler + penat + tak terjangkau dek badan la.

Since aku terima news yang ‘gembira’ itu (on thursday) tido aku tak pernah cukup sampai la malam tadi. paling lama pun tido 4 jam sahaja. On saturday plak ader sekolah ganti kemudian kene attend meeting PIBG lagi.

Fuuuhhhh penat bukan kepalang. Hanya tuhan sahaja yang tahu. Sejujurnya kerja aku yang nak ditunjukkan kepada pemantau hanya 30% done. Selebihnya masih belum marking. Yes! aku memang buat kerja tapi marking and key in sahaja yang belum.

Hati berkata jangan stress nanti badan sakit, tetapi otak sentiasa bekerja sampai tak pentingkan hati dan badan. Kini badan mengeluh kerana tak mampu untuk menampung kerja lagi. End up hari ni aku dah kene selsema + almost nak demam. Suhu badan getting increase and aku sedaya upaya abaikan dan cuba untuk pulihkan.

Dalam kepenatan memikirkan kerja aku bersyukur punyai seorang suami yang memahami. Sang suami ajak aku tgk movie yang dia dah booking malam sabtu. Katanya supaya aku lupakan seketika kerja dan enjoy skit life ni. Waahhh kelas la sang suamiku!

Terima kasih sayang and i love you so much!

20120922_200342 gambar kat parking dulu…kang terlupa plak parking kat mana =)

Our destination : Mid Valley Mega Mall

20120922_202221

we had dinner at The Manhattan Fish Market 1st before tengok wayang

20120922_202311

IMG_20120922_201937

yummeh…

20120922_202537 20120922_202600

stater…soup of the day and salads

20120922_203220 ini dish yang pertama…Opps salah ok..minta lain datang lain…so tukar semula

20120922_203642     haaaa…ini yang sebenarnya di order.

Sangat kenyang and aku terasa nak tido jer…Opps masuk cinema sure aku tido ni!

Lepas makan we’re had movie Resident Evil : Retribution 3D 

Ngeri kot =)

IMG_20120922_232839

last but not least; my Timberland was on the road! hahahhaha kisah Timberland will be launch soon =)

 

No comments: