.

.

Thursday, September 13, 2012

Must Go! The Stable, Malacca

Morning everyone!

Cantikkan diri, segakkan minda dan comelkan hati di hari Khamis ini guys! Work hard and work smart. Tomorrow is Friday and a day after tomorrow is Saturday and we will celebrate Malaysia Day on Sunday. Then we will have extra off day on Monday.

Have no reason why we cant smile with our task today aite? =) (sambil tersenyum kambing)

I wanna motivate myself to be more competitive and efficiency in my job.Whatever coming and I want stay in positive thinking. Good job babeh!

Ok, when I've still have time blogging so I wanna share this. Semalam tengok Mad Markets hosted by Hanis Zalikha (ala model and blogger cantik tue). 1st episode ni buat aku sangat teruja nak tengok. Opps rancangan ni setiap hari Rabu, 10.30pm TV9 tau (set alarm please shopaholics). Mesti kaki beli belah macam aku tak menghampakan tgk ini =)

Review 1st episode ; Memula jer Hanis ke Old Blossom Box. Oppps baru plan nak customade baju kat sana, and Hanis dah buat aku lebih teruja + membuak2 nak ke sana. (sabar yer)! Aku banyak juga shopping online stuff Old Blossom Box yang comel and lovely ni. Cuma tiada kesempatan jer nak ke sana. One day I will be there.

Then Hanis ke Melacca dan kat sana ditemani oleh Maria Elena Zarul (famous blogger yang jelita ok). Oh sangat best kalau bercuti ke Melaka. (Sang suami please bring me to Melacca). Dorang tunjukkan tempat yang sangat menarik tuk shopping sepanjang kat sana. Oh mennnn….mak tak tahan dah ni…mak nak ke sana nyah! heheheh (sabar) cuti sekolah soon. So i will ensure that Melacca will be 1 of my destination in my holiday diary.

Oppss satu lagi nak share.Semasa kat Melacca Hanis ader bgtau dia stay kat The Stable Melacca. So aku trus cari kat google and aku pun jumpa ini. So cool and WOW!

Harga pun not bad (details as below or u can click here.

Weekdays (Sunday to Thursday) RM300 nett
Eve of public holidays, public holidays and weekends (Friday & Saturday)  RM380 nett

Ni ader a few pict yang aku amik kat website nyer. Sangat cantik and cool ok.

 

Lokasi The Stable Melacca

boleh find out map kat http://thestablemalacca.com

1 comment:

Mak Wardah said...

Salam kenal. memang cantik. Enjoy yourself kat sana...