.

.

Wednesday, September 26, 2012

My Timberland was on the road! ~ Clearance Sale

Olla Wednesday.

Ok entry kali ni adalah mengenai kasut kesayangan ku kini. Sebenarnya last few weeks aku ader kemas shoes waredrobe kat rumah. Since rumah baru almost done, so patut la aku kemas skit2 kan. Kemas punya kemas, aku pun decided nak buang segala kotak kasut yang menimbun tue. Kemudian, aku check satu per satu kota kasut tue sebelum buang, kot2 berisi. Rupa-rupanya masih ada yang berisi.

Ada 4 pairs kot aku jumpa kasut yang masih belum pakai! Oh gosh….bila ntah aku beli pun aku dah lupa. Antara kasut yang belum dipakai ialah from Timberland, Hush Puppies, Vincci and Bata. Sentap sang suami coz kasut Timberland ni adalah kasut hasil ‘paw’ dia! Kalau murah mesti la dia tak sentap sangat, ini harga kasut tue sama dengan harga tote COACH plak tue, mesti lah sentap kan! kalau aku pun, sentap sesangat la weh!

Ampun yer sang suami. Tapi sumpah sedap giler kasut ni. sangat best bila dipakai. and buat masa ni ia merupakan kasut favourite la. Tak rugi spent memahal kat kasut ni.

20120906_23290920120906_232854

ni la kasutnya. Sebab kasut ni hasil menge’paw’ sang suami RM setengah K, maka takmo let go.

IMG_20120922_232839 tadaaaa….da di pakai kasut ini…sayang sebenarnya nak pakai. Tue yang simpan sampai lupa nak pakai…hehehehe

20120906_233002 Ini kasut Vincci yang aku beli tahun lepas kot. Masih belum dipakai! hahahah

Ini pun kalau ader yang nak saya nak let go RM85 (including postage) size 6

20120906_232758

Hush Puppies ni size 6 and masih belum dipakai. Nak let go la. Beli harga RM325 and nak jual RM200 sahaja (including postage). Ada yang berkenan bole bgtau k.

20120906_233506 20120906_233535   

Ini pula kasut bata size 7, aku beli awal tahun ingat nak pakai ke sekolah. Masa beli kasut ni size aku dah abis so amik juga size 7 and kekonon nak letak padding kat belakang and kesudahannya tak pernah pakai pun. Kalau ader yang berkenan saya nak jual dengan harga RM 40 sahaja.

anyone yang nak boleh email to wani.reflisia@gmail.com

Thanks and sekian kisah Timberland.

No comments: