.

.

Monday, September 3, 2012

View Raya ke 3 di Awan Dania

Raya tahun ni aku and sang suami balik kampung dengan flight coz sang suami malas nak drive katanya. Avoid jammed + jimatkan masa so we all balik naik flight.

Flight aku pukul 7.10 pagi and boarding 6.30am. So seawal pukul 4pagi aku dah gerak dari Petaling Jaya ke LCC. Breakfast kat airport pepagi buta. =)

Aku rasa dah lama aku tak naik flight pepagi buta. biasanya kalau nak kemana aku suka amik flight malam atau tghari jer. hehehe

Kat sini aku nak share yang aku dapat tgk di awan dania seawal pagi. SubhanaAllah. Indah sungguh ciptaan Tuhan.

20120821_070128 mood Happy nak balik kampung

20120821_073108 aku tak terlepas tgk awan dan matahari yang cantik

20120821_073324 SubhanaAllah..cantik sungguh…

20120821_075514

ini we all kat Penang. nampak tak jambatan Pulau Pinang tue?

20120821_080930 view before touch down

20120821_080812  20120821_082013

safely arrived at Lapangan Sultan Abdul Halim.

weee..so happy and tak sabar nak jumpa mak abah time ni.

 

No comments: