.

.

Monday, October 29, 2012

Aidiladha 2012

Selamat Hari Raya Qurban semua =)

Alhamdulillah walaupun beraya kat KL tapi maintain meriah. Bak kata sang suami kita terselamat daripada jammed sepanjang lebuhraya Utara Selatan. ehehehehhe

Aku beraya kat rumah inlaw and aunties jer. Persiapan raya pun takder. Baju raya plak pakai baju raya yang lebih masa last raya puasa. Last raya puasa, terlebih beli baju raya, so pakailah pada Raya Qurban ni. hehehehehe (over tau sampai lebih2 ni)

So aku upload a few picha family massa hari raya aidiladha ni.

photo20121026_153949  My Raya Qurban outfit; Long Kebaya from MissLily Shop, Scarf from Radiusite and inner, is pleated maxi from thepoplook

20121026_154103

Men’s talk

P1030062 P1030065 P1030067 P1030070 P1030071 le familia

P1030073

cemuih kan tgk gambar berdua ja…nak juga gambar bertiga ka empat ka…paling syok ader la dok dukung sorang kan!

3 comments:

mama tisya said...

tu la kalo blk kampung sure jammed...meriah bj raya masz

Reflisia said...

kan...takder la penat menyumpah seranah dalam jammed...heheheh

ala baju raya aidilfitri tapi tak terpakai pun...so jadi baju raya aidiladha la...

LuN@_aiDi said...

tak cemuih aiihhh tgk gambaq berdua..hehe
insyaAllah ader rezeki tuh^^_