.

.

Wednesday, October 31, 2012

Incidentally ~ Melaka

Baru plan nak melancong ke Melaka and shopping kat sana. Alih2 last two week dah pun sampai with my big family.

Sebenarnya unplan coz my mom in law ajak pg wedding jiran kat Pedas, Negeri Sembilan. So we all satu family pun trus ke sana and alang-alang dah sampai Pedas, lajak sikit jer lagi dah sampai Melaka.

So apa lagi jejalan pusing Melaka dan shopping skali kat sana. Tapi memang best la Melaka.

20121020_164945 20121020_165058 20121020_165344 20121020_165348

Mau pulang mana? Madras? Bangladesh? hehehhehe

20121020_170622 20121020_170700 the place who never miss to visit =)

Kota A Famosa

20121020_170703 20121020_170734 20121020_172013 20121020_172024  20121020_172203 feeling like a princess in this picture

hahahhaha =) really love in Peny Maxi Dress from www.thpoplook.com

20121020_172248

can u spot me?

20121020_175244

my man

20121020_190546  they are hood’s crazy

with their own style…love this picha more and more!

1 comment:

LuN@_aiDi said...

cumeeiinyer dress masz!
btoi ler like a princess^^_

p/s: lama betoi tak komenkomen kat cnikan?
tenet baru masuk kat umh km neh..huhu