.

.

Thursday, October 18, 2012

Melaka, I want more!

Baru plan nak ke melaka for short vacation, alih-alih dapat surat dari jabatan minta aku ke Melaka untuk kursus lagi. Oh Melaka!

Tahun ni dah 3 kali aku ke Melaka Bandaraya Bersejarah ini untuk berkursus. Bosan kot! heheheh (dalam hati suka kalau dapat pergi Melaka jejalan ngan sang suami)

Tapi kursus kali ni lain skit coz lagi ramai geng aku semasa kat UPM join the kursus. So kursus ni kitaorang yang punya la. Yeahaaaa we’re rock you la Melaka.

Melaka kiter…jom tgk picha aku semasa kat sana. Sangat fun, release all the stress while at school and sangat enjoyed with some fren yang giler2. Love you guys!

20121002_120628

we’re stayed at Hotel Orkid, sebelah Hotel Bayview

20121002_12063420121002_120645

Orkid pun Orkid la janji dalat Suite…special tak? sebab we’all stay berempat =)

We’re Geng! bersama since kat UPM

20121002_12075320121002_200647

Muka happy coz dapat kuar dari sekolah…hahahhaha

20121003_11273720121003_171348

Ini group aku….Semua jate and tiga orang jer bunga…=)

20121003_171428

bunga penghias taman yang penuh dengan kumbang….hahahhaha

ayat tak bleh blah!

20121003_065846

Bab makan memang kitaorang Juara….hahhaha

20121003_06585220121003_112936

view from our hotel

20121004_133452

our last day at Melaka

Lunchie kat Asam Pedas Selera Kampung, Melaka

20121004_13351420121004_13383520121004_133830

paling aku suka kat restoren ni ialah Masak Lemak Cili Padi Daging Salai

20121004_133942      Dah rupa macam jalan-jalan cari makan tak?

       20121004_150352

Kedai ni betul-betul depan Dataran Pahlawan

20121004_154610

weeee….jakun nampak penguatkuasa berkuda

1 comment:

edda(",) said...

wahhh~ untunglaaahhh..

mmm... yang lain tu edda agak jeles. tapi paling jeles bab makan tuh... sangat meriah okeyyy.... mahal tak mknan kat sana?