.

.

Tuesday, October 30, 2012

Sunday and Nasi Kandar

Terima kasih husband coz bagi peluang kat si isteri supaya tak perlu masak on sunday.

Oleh kerana teringin nak makan nasi kandar, so we all ke tempat yang slalu we all makan kat KL ni iaitu Nasi Kandar Utara kat Sungei Wang. Lepas makan boleh trus shopping skali kan.

C360_2012-10-28-12-20-59 membooooolatkan diri =)

20121028_121028 20121028_125451 muka tak sabar dah nak makan nasi kandar

20121028_130010

Tadaaaaa…mine and husband.

3 comments:

mama tisya said...

amboi beso spek...geram tul tgk pp masz gebooo

Reflisia said...

hehehhe..takder la gebu pun...bedak jer lebih tue....heheheh

naniey_hanafy said...

tempat yg kite makan ari tu ke kak?