.

.

Wednesday, October 17, 2012

Sunday & Sungei Wang

Two days after yesterday is Sunday! What is your Sunday activity?

Aku dan sang suami plan nak H&M, Sungei Wang dan Pavillion. So Sunday morning tue bangun pagi settlekan semua kerja-kerja housewife then masak untuk lunch. After lunch kami pun bersiap siaga nak keluar.

Bila sampai jer Sungei Wang, dah lupa H&M dan Pavillion! boleh? hahahhaha…we’re tawaf sungei wang dulu sampai penat dan sampai nak muntah! pastu mula la malas nak ke H&M. Bila kaki dah penat badan mula rasa nak lepak dalam keter jer. Maka jalan kami menuju ke rumah! hahahha so next time for H&M.

Bila berjalan kat Sungei Wang, duit keluar memang macam air. aduh! susah betoi nak control. mana tak nya bila nampak cantik jer beli, Jumpa benda unik jer beli. Memang macam air la duit keluar. Haish tak bleh datang selalu la coz cepat sangat duit habis. hahahha (dalam hati dok fikir gaji yang tak lama lagi nak dapat) heheheh.

yang paling penting enjoyed dengan pasangan saya. Ini lah aktiviti pasangan yang masih berdua. Bila bertiga atau berempat lain pulak aktiviti kan! =)

 

20121013_181326 Ini namanya pose wajib nak check make up cantik ke idak! hahahhah

 20121013_181903 20121013_220122 S

Bersama sang suami.

1st destination ~ Nandos.

Makan dulu sebelum tawaf Sungei Wang tue

20121013_17364220121013_173532  20121013_172933 20121013_173910 20121013_173928

Sesekali makan memang Yummeh!

20121013_173936

last but not least. keluar parking dah malam…so menghayati keindahan KL dari rooftop BB Plaza di malam hari

No comments: