.

.

Monday, October 8, 2012

Weekend pun kejer jugak!

Weee… balik jer dari kursus last week, weekend kene shopping barang tuk event sekolah!

Penat masih belum hilang dah kene kerja lagi walaupun weekend. Ini lah career guru. Bekerja tak kenal masa. setiap masa bekerja, bukan setakat mendidik tapi membangunkan negara juga. (wahhh mengalahkan menteri kan)

Last saturday aku bangun seawal 6.30am tuk solat subuh kemudian buat laundry job. Pastu dalam kul 9,00 am ke Ikea. Badan aku masa tue sangat terasa kesengalan lagi coz rehat tak cukup.

Dalam perjalanan ke Ikea, tetiba kereta aku mengeluarkan bunyi aneh yang OMG maakkkk takut ok!. Bunyi seakan besi bergesel nyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggg! oh no..Boby sakit ni.

So dengan perlahan-lahan la aku drive sampai Ikea. Dah la sesorang ni. sesampainya kat Ikea baru la aku tidak keseorangan coz 6 orang lagi cikgu lain dah menunggu kat sana. =) So we all start habiskan duit yang diperuntukkan untuk beli barang Ikea.

Hahaha..shopping sakan la kitaorang. =) Atleast keje ni buat aku release daripada all day long mengadap buku jer. enjoyed sangat dengan colleague yang gila shopping ni!

Alhamdulillah, masa balik Boby tak buat hal and dah tak berbunyi2 lagi..Petang tue boby masuk klinik la sampai habis duit mommy sebanyak RM1075.

C360_2012-10-06-09-15-48 Sebelum keluar rumah, possing dulu!

C360_2012-10-06-09-16-36 20121006_111130at Ikea

20121006_141649 our lunch ~ Nasi Ayam and Lycee Kang

20121006_141654

My Mentor…=) Cikgu ERT yang cantik!

No comments: