.

.

Thursday, October 25, 2012

When the time is coming!

Retirement! Seronoknya kalau dah bersara di usia yang muda dan mendapat pencen lebih kurang RM8K….hahhhahahha mimpi jer la.

Bila dah nama pun ‘bersara’ tue sudah pasti umur pun pasti menjangkau 50 ++. Aku ni pula kalau bersara diumur 60 tahun. uwaaaa lambat lagi tue! hahahhah, Cuma yang aku harapkan moga aku diberi kesihatan yang baik berpanjangan yang dimurahkan rezeki. Aminnn…

Kisah entry aku ni sempena Persaraan Pengetua sekolah aku ni. Sedih =’( sebab boss aku ni best sangat. Aku harap boss baru ni lagi best la..=)

Retirement ceremony untuk boss aku ni sangat la happening. Oh my Boss! She’s beauty ~ inside and outside! I love Cik J. Moga Cik J tak jemu memberi tunjuk ajar walaupun dah bersara.

Pictures of the ceremony’s day

 20121019_082730 20121019_082734 20121019_082748 20121019_082753 20121019_082833 our bride

20121019_083308 20121019_112111 20121019_112332 20121019_112532 from us to her

20121019_112655 20121019_113219

Theme of the day ~ Save the world

Green’s Day

1 comment:

iedchan said...

wahh beshnye die bersara mcm tu...siap nek kete kuning tu..hehe