.

.

Saturday, November 17, 2012

Auto Show 2012, Matrade

Salam Sabtu.

Dah seminggu berlalu Auto Show 2012 yang bertempat di MATRADE, Jln Duta. Rasanya begitu cepat masa berlalu.

Tujuan asal ke sana adalah nak tengok kereta-kereta yang latest la. Kot2 harga reasonable kan! So memenuhi hari permulaan cuti sekolah aku dengan datang ke Auto Show ini.

Aku rasa show ni more interesting to my hubby la coz he’s very happy when he met his dream motorcycle. Hahahha…berangan jer la dulu k! Selagi rumah tak settle, jgn mimpi nak pakai motor idaman. Tapi sama juga dengan aku, selagi rumah tak settle so jgn mimpi nak beli kereta baru.=)

Mari menabung untuk kereta baru. Chaiyok!

20121110_103419 bersama Honda Accord, besar keter ni. Saya suka!

   20121110_11093020121110_111027

amboi! jeles nieyh!

20121110_11183820121110_11184420121110_112117

His new baby! Oppsss skang ni dia baru pregnant.

Tunggu 9 bulan 10 hari baru dapat ni yer.

(so menabung dulu k)

20121110_113050

20121110_124337 

20121110_124510 Macam ni pun ader?

20121110_124539

Besar Bro!

20121110_124001     

20121110_123638

Aina Tasneem at Auto Show 2012

in real life she’s so cute okey!

20121110_172911

Saya naik bus! Sebenarnya ini adalah transit di mana semua orang yang nak datang auto show ni tak boleh parking dalam Matrade, tapi boleh parking kat Masjid Wilayah, Publika and Mahkamah jer. So we all parking kat Masjid Wilayah dan naik transit yang disediakan khas untuk Auto Show.

Transport kat Malaysia memang best and selesa! Thanks Malaysia

No comments: