.

.

Tuesday, November 6, 2012

Dia adalah Datuk Seri Utama Dr Rais Yatim

Lagi 4 hari jer nak bekerja secara rasmi. Pasni Cooooootttttiiiiiiii!

Yeahaaa…

Ok sebelum cuti bermula, banyak sangat kerja perlu selesai. Wah memang saya memerlukan 10 tangan sekarang ini. Sangat perlukan tangan! Help me please…

Berbalik kepada entry kat atas, last friday ader function iaitu Anugerah Yayasan Pendidikan Cheras kat Berjaya Hotel, Time Square, KL. Bukan aku la kan yang dapat anugerah tue tapi seorang guru sekolah aku ni yang sememangnya deserve and bestari untuk terima anugerah ni. Anyway tahniah cikgu!

Event ni di rasmikan oleh Datuk Seri Dr Rais Yatim, Menteri Penerangan dan Komunikasi. Entry kali ni nak cerita dan puji Datuk Seri yang petah berbicara atau berucap. Aku sangat kagum bila dia bagi speech. Bayangkan depan dia takder teks and beliau boleh berkata-kata dengan ayat yang tersusun cantik dan sangat indah bahasanya, Bukan sahaja kata-kata malah ader juga selitan peribahasa dan pantun dalam ucapan beliau. OMG i salute la Datuk Seri. Memang beliau sesuai sangat jadi Menteri Penerangan ni.

Ini lah pertama kali aku pergi function yang dirasmikan oleh Datuk Seri, so sangat la kagum. He’s brilliant. Itu jer boleh aku impressed kat Datuk Seri.

20120928_195827

Meja 14, at Level 14, Berjaya Hotel, Time Square

20120906_232608

Wajib possing dulu before guest lain sampai

20120906_232850

Supporter

20121005_215147

with my super senior

525669_10151242524224441_4547309_n

possing bajet comel (aku lerr)

20121004_133923 VVIP dah sampai and food presentation

20121026_173056 Cikgu comel bersama penerima anugerah (si jejaka)…oppps masih single tau jejaka ini.

Anyone yang berminat boleh bgtau saya k. hehehehe

20121027_163814  Bersama boss saya yang maintain muda and cantik =)

20120823_184952   Bergambar bersama penerima anugerah. Tahniah cikgu Wan!

Fuhhh paling best hadiah!

1. Handphone

2. Sepasang Jam Tangan

3. Sebuah Netbook

3. Wang Tunai RM500

4. Sijil.

Saya nak juga please!

 

1 comment:

shiela said...

kite pun suka dgr Dato' Rais Yatim kalo die berucap.selalu akan selit pantun2 or peribahasa. n ucapan die agak manis nak di dengar..mmg sgt kemelayuan lah..like2..hehe