.

.

Wednesday, November 28, 2012

Penat!

Masih penat dari balik bercuti.

Nak update blog pun masih belum ader kekuatan lagi. gambar-gambar semasa bercuti masih sedang dikumpulkan dari 4 camera. Banyak kan!

Hahahha..hari ni just nak update yang aku nak masak Ketam Sweet Sour. hasil tangkapan semasa berada di sana =)

20121126_144221 Giler besar ketam ni…herga ketam ni sekilo RM19 di SAFMA, Kota Kinabalu. Aku beli 6 ekor dalam 2 kg dengan harga RM35 jer. Kalau kat rumah aku ni harga ketam sekilo dah cecah RM28. Kila berbaloi juga la kan!

 

No comments: