.

.

Friday, November 16, 2012

PUMA on Sale!

Happy Diwali and Salam Maal Hijrah.

Pasti ramai sekarang ni yang masih bercuti kan. maklumlah semalam dah cuti maal hijrah dan hari plak kejer sehari dan esoknya dah weekend.

Last Tuesday sempena cuti depavalli, aku dan sang suami jejalan kat Shopping Mall Sunway Piramid. Hasrat dihati nak makan jer kat sana, tapi bila dah sampai sana Mak aiii almost semua kedai buat sale. Maklumlah festive season kan. Bulan depan plak nak Cristmast. So start bulan ni dah mulalah Sale.

Nak cerita pasal PUMA buat sale kat Sunway Piramid nieyh. Bayangkan 2 pasang sport shoes PUMA hanya RM308 jer daripada harga asal 2 pair RM616.00. OMG…mesti beli memandangkan kasut sukan aku pun dah almost lasam + rosak, so aku ajak sang suami beli sport shoes ni. Sang suami plak memang tengah cari sport shoes baru since kasut dier dah hilang…hahahha.

Apa lagi masa untuk shopping kasut la we all on that day, Tapi memang puas hati. Cantik + berkualiti. Harap kasut ni boleh buat aku kurus….wahhh! statement tak ingat dunia! (kekonon motivate untuk aku jogging) hehehehhe

20121113_20273620121113_20353120121113_204025

Purple for wife and Yellow for Husband

20121113_161908

We had hi Tea a.k.a Lunch kat Thai Thai Restaurant

20121113_171712

      20121113_162753 Sang suami with new image…no ‘misai’

20121113_162757 the best TOMYAM ever

bagi lidah aku and sang suami la. Sangat sedap tomyam ni.

20121113_162915 20121113_163645

our meal

20121113_163217  sang suami punya nasi goreng ketam…tak nampak ketam sangat la kan!

20121113_171854 camwhoring wife

 

 

3 comments:

Dayang Syazwani said...

waaa, nasib laaa sukan sekolah dah lepas,
kalo x, kompom rembat seketul ni...

Reflisia said...

Dayang, i pun beli ni ingat untuk sukan tahun depan plak...heheheh

LuN@_aiDi said...

beli kasut sukan tuh baguih yunk^^_
yg penting hasrat nk kuruih tuh..hihihi
iols pun dah beli stroller tok joging kat cni..(konon nk kasi kuruih gak neh)
"sambil tolak zahin, sambil jogging"
motto jer ler!
buatnyer tak pasti bilerr..hehehe