.

.

Wednesday, November 14, 2012

Shopping Tour

Bestnya hidup skrg ni. Bangun lambat, boleh masak dengan aman tanpa tengok jam nak pergi kerja, boleh kemas rumah seharian tanpa fikir kerja sekolah yang belum siap dan yang paling best boleh landing atas sofa sambil tgk TV tanpa fikirkan masalah budak2…heheheh

ok berbalik kepada title entry ni kitaorang buat Shopping tour. Biasanya dengar roadtour kan..hehehe

Sebenarnya on 3rd Nov kebanyakkan sekolah ader Hi Tea and Annual Dinner. termasuk la sekolah aku and BFF aku ni. So pepagi buta before event tue, kami redah ke Seksyen 7 Shah Alam dulu untuk shopping di saat2 akhir before function.

Bila dah sampai Shah Alam, so banyak sangat butik yang nak dilawati and we all ni nak cepat so pergi butik2 yang berkaitan sahaja.

……………………………………………………………………….

Fuchsia Boutique

Kat sini banyak dress cantik and harga not bad la..sangat best kat sini. Bukan sahaja Dress, but ader tunic and blouse yang sangat elegance. Pastu accessories yang sangat cantik and sampai we all rambang mata ok!

20120818_20322220121102_22430420121014_17362320120821_091702  ……………………………………………………………………….

Cala Qisya & Man

Kat sini baju2 dier sangat la comel. Termasuk kasut2 yang dijual kat sini juga comel.

Aku sempat grab cardigan bluebell kat sini. Sangat cantik + comel kot barang2 yang dijual di sini.

20120910_173822 20120930_181646

……………………………………………………………………….

Butik Pertama yang diserbu ialah The Old Blossom Box.

Memula ingat nak costume made peplum kat sini, but 2nd butik ni tak terima. Cuma Butik yang terima costume made ni kat HQ sahaja. Ini adalah 2nd butik a.k.a branch la. heheheh

Best sangat pabila aku dapat datang masa opening butik ni.

Apa yang ader? Oh sangat la ohsem baju2 nya. Nak peplum blouse? datang jer sini sure rambang mata nak pilih yang mana suka.

20121017_11505720121004_133451(0) 

……………………………………………………………………….

last but not least

Radiusite

Kat sini tak payah nak cerita la kan coz everyone dah tahu butik jual tudung2 yang sangat cantik.

sila la datang kalau nak tudung yang cantik.

Aku rasa nak duduk lama2 kat butik ni pilih tudung.

20121017_115112    muka yang selebet giler

20120902_130532

No comments: