.

.

Wednesday, November 7, 2012

Weekend at Pullman, Putrajaya Lakeside

Entry yang tak fresh from the oven =)

Last weekend aku check in kat Pullman, Putrajaya due malam tue aku ader event sekolah kat sana. Erm 1st impression hotel ni cantik. Tapi lobby dia kecik la. Hehehehhe

So bila dah masuk bilik tue rasa nak baring dan tak nak keluar dah! Sebabnya sangat selesa untuk tidor di saat aku ni sangat mengantuk dan letih. Hahahha

Pagi tue sebelum check in aku dan bff aku dah round Shah Alam, Seksyen 7, untuk shopping outfit we all untuk malamnya (will do for next entry about shopping tour). Maklumlah kebanyakkan sekolah buat function malam tue. so bff aku pun sama ngan aku, ader function malam tue.

Pullman hospitality sangat ohsem. Saya suka semua staff kat sana, friendly, segak dan cantik serta suka membantu! Keep it up guys.

Harga plak aku dapat RM313.20 per nite. Aku rasa sesuai la dengan hotel yang bertaraf 5 bintang and cantik ni.  Kalau korang nak tau lebih lanjut boleh ke http://www.pullmanhotels.com

P1030109P1030083P1030090

dapat view ni jer…ok la kan?

P1030077  transparent toilet…ngeee

P1030085  P1030092  test camera dulu

P1030116

with my roomate before event

Will update about our event later =)

 

1 comment:

LuN@_aiDi said...

wahhh Masz!!
voguedivass gituww!!
next entri pelisshhh.. nak tau function aper ader malam tuh..ngehhh..
badeway chentekkn yer hotel!