.

.

Thursday, November 8, 2012

Wild Wild West

Wah entry! macam movie omputeh jer kan?

Hahhahahah..(gelak dulu)…Sebenarnya entry kali ni nak cerita pasal event akhir tahun sekolah. Happening juga rupanya jadi cikgu ni. Macam-macam event ader! Sampai tak terlarat nak join. But I love being a teacher when myself dikelilingi oleh anak-anak yang macam2 ragam sampai kekadang aku sendiri tak boleh handle. Ngeee =)

Last saturday, sekolah aku ni buat Annual Dinner dengan theme Wild Wild West kat Pullman Hotel. Kalau la korang dapat theme ni apa yang korang terfikir untuk pakai?

Aku? tak terfikir lansung kot! Sebab apa? Sebab malam tue aku kene bertugas. Bertugas mean aku ni dilantik menjadi AJK event ni dan automatically aku jadi malas nak melaram sangat.Almost the whole event aku kene jaga kat bahagian hadiah coz aku AJK Lucky Draw.

So pakaian yang terlintas dihatiku sahaja yang menjadi pilihan mindaku pada malam tue. Kebetulan semua pakaian yang terdetik itu dah sememangnya aku ada, cuma aku beli topi cowboy sahaja.

Tak sangka la plak attire aku malam tue sampai tercalon dalam finalist Queen of The Night. Hahhahaha (gelak besar jugaklah).

P1030218 with my cincalok outfit =)

P1030117P1030129 P1030132  P1030183P1030187  P1030134 P1030141 P1030144 P1030154 P1030164 P1030167Lucky Draw Prize ~ pilih2 apa mau!

P1030180 P1030195Barisan top 20

Hebat2 tau cikgu cikgi ni

P1030198 catwalk time

559550_471322762912922_1950761187_n Anugerah buku rekod terbaik. Tahniah!

387971_471314699580395_945197540_n  Lucky Draw ~ the luckiest person of the night. She got grand prize which is 2D 1N at Grand Lexis, Port Dickson.

Aku hanya dapat Kipas Meja jer..Alhamdulillah

Berenang-renangan lah akak aku ni +) Kelassss la ko kak.

552452_471315589580306_46519330_n Ini King of the night

Malang sungguh aku tak dapat gambar Queen of the night.

Sorry Queen saya tak sempat snap coz bz ngan hadiah. puas saya cari tak jumpa!

521835_471516499560215_1475538950_n

ini lah 2 orang yang paling kekwat malam tue,….heheheheh

tapi sejujurnya memang best la u all jadi emcee malam tue.

Tahun depan sambung contract k. heheheh

2 comments:

LuN@_aiDi said...

ok sangat wild yunk!! hehe
best yea jadik cikgu banyak plaks functionnyer kan..
beshh-beshh lak tuh^^_
yunk, cuti skool neh wat aper?
mehh ler jln2 Nz^___^

missina said...

Wohaa..memg meletups..happening bila tgk sume ikut tema camtu..:)