.

.

Thursday, December 20, 2012

Excobar Funday at Afamosa, Melaka ~ Part 2

Day 2 at Melaka. Programnyer penyampaian hadiah dan jejalan pusing Melaka. tak ketinggalan juga upacara potong kek bagi December birthday.Termasuk la aku

Apapun thanks to all crew and family coz we had a best moment being together.

20121209_11421820121209_125929

After check out we all ke Pantai Klebang untuk menikmati coconut shake yang super duper sedap. Serius sedap giler sampai memasing tapau!

Ramai giler kot kat sini sampai kene menunggu giliran la nak duduk. Luckily kami sampai around 3 pm and masa sampai tue masih ader tempat nak duduk.

Kalau nak tapau pun kene beratur panjang tau!

20121209_15221820121209_16441020121209_14304720121209_150542 

really miss this refreshment

20121209_152209    

Otw back, dah tak sabar nak tgk hadiah yang di menangi oleh sang suami.

20121209_125130 20121209_125131

Tadaaaaaa…..ok la kan!

1 comment:

missina said...

Aik apsal aku tk pnh nmpk pun banner tu..hehee..maybe ni sblh dlm dia kot...slalu lalu kut tepi jln je tp tk pnh singgah..:)