.

.

Wednesday, January 30, 2013

Ahad bersama si dia dan dia!

Ermmmm tak sangka aku sang suami ader kawan atas pagar!

Ini kisah last sunday aku and sang suami ke Pavilion. Dah lama kot tak ke sana. Almost 2 yrs kalau tak salah aku. Hahahahhah. Sebenarnya malas nak ke sana coz jammed kat jalan and parking! Sebab tue we all suka tempat yang senang nak pergi n park.

Memandangkan sang suami ni dah lama tak jumpa kawan sekelas and sekolejnya, dia pun menjemput seseorang untuk berjumpa kat sana. Sangat tak sangka rupanya kawan yang dimaksudkan adalah atas pagar. Tapi aku takder la kisah pun. Kawannya ni masa kat kolej dulu takder la sebegini, tapi bila dah abis belajar baru berubah abis dari sejati kepada sejoli.

So we all dengar ceritanya dan sangat fun. We all ni takder diskriminasi jantina untuk berkawan. So we all anggap dia macam kawan yang lain. Tak salah kan berkawan?

Tapi memang dia macam pompuan habis. Serius kalah perempuan, package yang dia ada.

Anyway had fun juga la. =)

C360_2013-01-27-13-27-23_org

Kat Pavilion we all had lunch kat Pepper Lunch! Sama sedap macam kat Sunway Piramid.

Masa lunch, aku and sang suami ni macam biasa tamak haloba siap order sampai 3 meals.Hahhahahah…tapi memandangkan sang suami yang kuat makan, maka habis juga

photo(23)

cam whoring depan Restaurant

20130127_152850

This is mine =)

20130127_153444 Sang suami punya sampai 2 meals

photo(25) Tadaaaaa…she’s

photo(26)   20130127_162027 Nasib baik kalau ader air sembahyang pun tak batal. Kalau tak mau kene flying kick ngan aku! hehehehehehe

20130127_162248 Coffee moffee after lunch

20130127_181617 Meriah tul dengan tanglung

Happy Chinese New Year (oooppss lagi seminggu ma)

20130127_181725 20130127_183314 aku paling suka pict ni =)

2 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Aaauuuwwwwwwwwwww!!! Tapi siyes cantik... Takde muke laki langsung... ::.

missina said...

Perghh kulit pun nmpk mulus ja...jelessss gilerr