.

.

Tuesday, January 22, 2013

Chandelier oh Chandelier!

Fuhhh  almost bersawang dibuatnya blog aku ni. Lama sungguh tak update. bukan aper sebab terlalu sibuk dengan kerja dan proses renovation rumah. So many things kene fikir dan buat!

Update pasal rumah sekarang ni masih dalam proses baiki defect and aku n sang suami plak masih aktif survey barang. Buat masa ni kami sibuk dengan lampu. Macam2 lampu nak kene beli. dari lampu chandelier, light wall, down light sampaila lampu dalam toilet, Fuh!

Dari segi kewangan pulak, mesti rancang dengan betul dan teliti. Kalau tak sure tak cukup (bagi aku la yang tak berapa banyak budget ni). Kan best kalau duit tue jatuh dari langit trus kat atas katil aku ni. Hahahhaha =)

Ermmm mana satu pilihan hati?

No comments: