.

.

Friday, January 25, 2013

Crinkle shawl murah!

Entry pasal shawl ni pasti mengingatkan aku kepada tempat yang femes ames tue iaitu JALAN TUNKU ABD RAHMAN. Memang kat sana syurga soping tudung murah bagi aku.

Tapi almost setengah tahun aku tak ke sana. Last pergi sana bulan 8 yang lepas masa raya. Ermmmm apakah kemajuan JALAN TAR kan sekarang ni? Rindunya nak shopping kat sana.

Ok back to entry tittle. Aku jumpa crinkle shawl and tribal shawl murah weh! Pagi tadi before ke sekolah singgah kejap kat IOI Mall. Mulanya nak beli subway jer tapi jejalan satu mall dulu. Pastu mata aku ni terpana pada ruang legar shopping mall ni berhampiran Wendy's and Little Pantry ader macam outdoor sale. Then ternampak plak crinkle shawl and tribal shawl dengan harga RM30 untuk 2 helai. Trus sambar la memandangkan kalau online shop jual shawls ni harga dalam lingkungan RM29-RM35. So kira murah la kan?

Tapi firasat aku mengatakan kalau kat Jalan TAR sure lagi murah. Heheheheh

Apapun ok la puas hati dapat crinkle printed shawl and tribal shawl ni.

1 comment:

ChocolateStrawberry Hijabs said...

Hi dear,

Feel free to visit our online blog shop.

New wide tribal with Ferris Wheel is now available.

Visit http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com/2013/03/chocolate-hijabs-wide-pattern-shawl.html for more info.

Have a nice day. Tq. :)