.

.

Wednesday, January 2, 2013

Ending 2012 and Starting 2013

Selamat Tahun Baru 2013 semua

Pasanglah azam yang baik agar azam kita menjadi panduan untuk kita kecapi kejayaan dan kebahagian di dunia mahupun di akhirat.

Alhamdulillah masih berkesempatan untuk sambut tahun baru.Bercakap pasal azam ni, serious aku tak sempat nak fikir sebab aku sekarang ni sangat la sibuk dengan rumah baru dan murid baru. Tetapi apapun azam yang pasti tersemat dihatiku ini sejak menjadi pendidik ini ialah ingin menjadi pendidik yang terbaik untuk anak-anak aku!

Azam kurus tue dah malas dah coz setiap tahun nak kurus tapi masih belum KURUS! So tahun ni abaikan! ngeeee

Penutup 2012 aku dan sang suami ialah shopping year end sale! hahahhaha. Shopping jer la terapi untuk rasa stress aku dan sang suami buat masa ni. Hahhahaha! Lagipun nak sambut tahun baru so kene beli baju kerja baru kata sang suami, manakala si isteri pulak tumpang sekaki shopping la kan!

Apapun masing2 ada cara sendiri untuk menyambut tahun baru kan!

Our picture on 31st Dec 2012

20121231_191522

Saya masih bulat seperti tong drum!

 20121231_183308 20121231_183458(1) 20121231_183527

Makan, Makan & Makan

 

2 comments:

jeBateja said...

Jangan azam nak kurus lah....azam nak kurangkan makan....ahakz

LuN@_aiDi said...

wahh yunk dah nmpk kuruih cket ler.. (:
azam ler azam taun baru nk kuruih gak.. c(: hahaha

baideway hepi new year dear^^