.

.

Wednesday, January 23, 2013

Finally iPhone 5 in my hand!

Phewiittt…finally dapat juga beli iPhone 5.

Sebenarnya nak beli iPhone 5 ni last December sempena birthday sang suami, tapi stock plak dah abis. So terpaksa booking dulu and finally Januari came with a big smile =)

Hampir setengah tahun (since iPhone5 diwar2kan nak keluar) aku menabung untuk membeli iPhone 5 ni semata-mata untuk hadiahkan kepada sang suami. He’s very happy. Wah bahagia rasa dapat happy kan orang yang paling kita sayang!

Cakap pasal hadiah ni, aku sebenarnya tengah tunggu jer masanya nak terima hadiah hari lahirku. tapi masih sabar menanti. hehehehhe. Sangat teruja sebenarnya. Hahahha tapi masih tak tahu apa hadiahnya.

Apapun iPhone 5 ni memang best and sesuai dengan sang suami yang suka gadget and game!

1

Taaadaaa.. Mr iPhone 5.

3

Wah sang suami dengan phone barunya =)

4 Si isteri hanya dengan kaset lamanya sahaja =)

2   hasil tangan aku mengedit gambar yang diambil sendiri pada hari tersebut!

1 comment:

shes0eira said...

Hi darling, tak sangka you still viewing my blog :)