.

.

Sunday, February 17, 2013

Bila Mimpi Menjadi Nyata

Wahhh tido dalam senyuman kawe…bila apa yang diidam menjadi nyata.

Alhamdulillah rezeki Allah bagi pada sang suami dikongsi bersama si isteri. Senyum sokmo si isteri pabila requested hadiah birthday FURLA CANDY BAG, dan sang suami kotakan (walaupun pada mulanya dia bising juga dengan rege bag ni) ! Wahhhh! rugi plak rasanya tak request SAMSUNG GALAXY CAMERA (confirm tak dapat coz dah ader camera..hehehe)…heheheh. Melampau tak?

Candy bag ni memang dah lama berkenan, since tahun lepas lagi. Memandangkan tahun lepas, tak dapat so requested untuk hadiah birthday and baru sekarang dapat.Aku pilih Uva Color (purple) . Dia ader 5 colors (kalau tak salah la) untuk yang glitter ni. Syukur sangat. Sungguh happy =). Sayang sang suami banyak2.

Bila dah berdamping dengannya barulah aku tau betapa best n cantiknya bag ni. Serious comel sangat bag ni. And feeling feeling gojes gitewww kan! Hahahhaha…

Sorry uolls kalau gambar ni over plak k…sesekali jer dapat rewards ni.

20130216_21483920130216_214928 20130216_14552820130216_21484720130216_140158 20130216_140321  20130216_173440 Opppsss kepala di potong kerana masa ni adegan 18sg…hahhahaha

20130216_214834    Last but not least dapat sepasang lagi Timberland hasil pujukan menjadi…Fuhhh nasib baik menjadi, kalau tak sure tak dapat punya lah! Tapi memang selesa sepatu jenama ni coz aku dah ader satu n sangat selesa dikala pemakai yang kuat berjalan macam aku.

Sekian kisah rewards di bulan Februari.

 

No comments: