.

.

Thursday, June 20, 2013

Michael Kors Jet Set Zip-Top Tote


Ooooo Eeeemmmmm Jeeeeeee!

Aku : Babe, aku mimpi bawa MK tote la..
Aku II : Haishhh ko ni kenapa sampai mimpi bawa MK tote ni?
Aku : Ntah la babe, aku mimpi tau bawa MK tote warna pink ok!
Aku II : Huh? Ishhhhh syaitan semua tu. Lupakan saja! Eh... bag macamana yang ko bawa tu? cantik tak?
Aku : Cantik babe, Michael Kors Jet Set Zip-Top Tote! Color pink! =)
Aku II : Istiqhfar banyak2 wahai diri!

Hahhahahah..conversation di atas antara aku dan diri aku.
Boleh pulak aku mimpi aku bawa handbag MK tote lagi. Wah!

Suku pun belum tabung aku ni, dah verangan nak beli handbag baru. Mampu kah? Kalau dari segi mampu tu in sha Allah mampu, tapi aku rasa banyak lagi nak guna duit aku ni! Tengok lah hujung2 tahun ni kot2 duit dari langit turun kan! Rezeki kita saper la yang tahu. Hehehhehe.

Ala bag tu bebila pun bole kan!

Dear Nafsu, 
Tolong la jangan menghasut aku untuk menghabiskan duit. Please!
Thanks

 

No comments: