.

.

Friday, June 7, 2013

Teacher’s Day Celebration

18Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru di dunia. Happy teacher’s day. Walaupun sudah 3 minggu hari guru diraikan, baru hari ini kesempatan yang ada untuk aku update blog tentang hari guru.

Ok, hari guru jatuh pada 16 Mei lepas dan sekolah aku celebrate on 23th of May bersamaan a day before cuti 2 minggu.

Sambutan hari guru kali ni berbeza skit di mana guru diraikan dengan penuh PINK and sangat awesome. Decoration tempat yang cantik, hadiah yang best dan tema warna kesukaan ramai perempuan. Wah curlast uolll macam wedding of the year plak rasanya!

Bertemakan warna  PINK, maka semua benda pink la hari tersebut. Semua guru memenuhi tema warna pink tak kira guru perempuan atau lelaki. Wah sangat happening hari tu dan yang paling best aku dapat banyak hadiah. heheheheh

Paperpun terima kasih tak terhingga kepada semua muridku yang beri hadiah dan sayang cikgu Masz. =) Jom tengok pict yang aku sempat snap on that day =)

P1040941 Hall' Deco

P1040937

Pinky table

20130523_110558 seat at ur name

20130523_07581520130523_073645   Cikgu Masz

20130523_084734C360_2013-05-23-09-30-57_org

The teachers

20130523_105614  Hahhahah gaya Giyomi

C360_2013-05-23-11-03-07

cikgu cikgi

20130523_084737   20130523_112317

thanks for the rose my darling

20130523_130626

Kami Guru Malaysia

20130523_13161520130523_130830 20130523_130807  with my doters

 

No comments: