.

.

Thursday, July 4, 2013

Legacy Crazy

Assalamualaikum diary ku...

Erm bila tengok calender dah 4 July 2013. Cepat sungguh masa berlalu. Rasa macam baru jer cuti bulan March now dah nak masuk bulan Ramadhan.

Alhamdulillah masih ada kesempatan nak menulis di sini. Entry kali ni kisah nafsu yang tak pernah puas. Last Mei aku dapat Carnellian and last June aku terjerumus dengan hasutan syaitan untuk beli Candace.

Ya Allah, rapuhnya nafsuku ini. Senangnya syaitan memperdayakan aku....

Tapi apa pun aku sangat suka dengan Candace ni. Mulanya nak warna Lemon tapi bila difikirkan balik aku ambil color Brown sebab terpengaruh dengan pict ni.

Sebenarnya aku dapat rezeki lebih bulan June so dapat lah beli Coach Legacy Candace Carryall ni. Mungkin berkat aku hadiahkan mak aku handbag Coach yang lepas, and Allah murahkan rezeki aku untuk dapatkan candace.

Alhamdulillah.... Aku sangat suka dengan candace ni. Sangat berbaloi walaupun terpaksa invest more.

Bagnya yg besar and sesuai la nak bawak botol susu anak plus lampin pampers and all those thing about my kids... Hahahah verangan hokey masa beli handbag ni.

In sha Allah next wishlist Michael Kors pulak. 'giler punya pompuan'... Yes i am legacy crazy.

Sebenarnya setiap tahun sang suami mesti akan cakap 'sayang, dah stop beli handbag utk tahun ni!' Tahun ni 2013 masih belum dengar la....Wahhhh still got chance for MK...



3 comments:

Shakila Hashim said...

Giler ar kak... Mesti best klo kuar shopping dgn akak coz kite pn gile bab shopping ni tp, under control lg...Micheal Kor kite ade 1... Mmg cun kak... Wish next time dpt shopping dgn akak..amin.. Yr my favourite la kak..ahakss..huhuhu

Reflisia said...

Sayang, jom shopping sama..hehehe wahh bestnya dah ada MK ..akak ni dok verangan jer dulu..Insha Allah ada rezeki nak beli juga :)

Elyn Sani said...

Kaler cun !!