.

.

Wednesday, August 21, 2013

I Hate Wednesday

Aduhaiii dari pukul 11.30am.kat sekolah, and now baru aku rasa relax skit.
Tapi masa relax aku hanya 2 3 minit jer, jap g 5.35pm start kelas sampai 6.45pm. 

Ini la kejer pendidik. Mendidik anak2 sampai pandai. Kalau tak pandai, kurang ajar, tak masuk universiti kang cikgu juga disalahkan! 

Hari ini aku sangat bz sebab mcm2 nak kene buat n settlekan. Cikgu sekarang bukan mengajar jer, tapi semua benda kene buat!

Haaaa ingat cikgu ni makan gaji buta? Anak2 plak bukan 10 org jer nak kene jaga..mcm aku ni ajar 9 kelas..kalau dah 1 kelas 30 org bayangkan 9 x 30 = ??? Jawab la.. Hehhehe stress plak dah!

Cikgu bukan lecturer yer, masuk kelas pastu pom pang pom pang then kuar! Aduhai alangkah bahagianya kalau mcm tu.. Tapi cikgu kene pastikan anak2 buat kerja, salin nota, siapkan latihan, tanda buku, pastikan anak2 faham and paling penting jgn biarkan dorg masuk telinga kiri kuar telinga kanan. 

Haishhh 5.35pm running fast and I have to go now. Entry emosi di petang rabu yg sibuk. Sedikit update workstation aku hari ini. Bye

No comments: