.

.

Wednesday, August 28, 2013

Lama tak jenguk Oven!

Salam uoll! Bersemangat nak update blog since dah update theme baru!

Lama juga tak update blog ni dan lama juga tak update kek aku! Blog cupie cupie cake dah berhabuk 8 inch and dah bersawang tebal giler rasanya!

Ok last 2 week aku ingat nak buat makan2 tuk bff jer dulu. Then planning nak masak macam2 and bake cake. So apa lagi, memandangkan oven baru dan besar kan yang masih belum puas panas, maka aku pun try la buat choc moist cake masmerah!

Saja nak test power, sedap lagi tak? hehehhehe

Tapi raya party kat rumah aku tak jadi! So cake tu aku bagi kat kengkawan terdekat jer la. Alhamdulillah feedback baik dan macam dulu juga! So i knew my cake still got POWER…hahahhaha

Ok la jom jamu mata ngan cake aku.

DSC_0327DSC_0326 

 

image

No comments: