.

.

Monday, September 23, 2013

Family inLaw Raya

Assalamualaikum and Good Day guys

Oh September, how fast August run away from me?

Mengeluh pun tak guna, masa yg pergi tak mungkin akan kembali. So please dont u think about the past and now i wanna move on!

Kalau dilihat pada entry di atas, agak la kan tak semenggah! Dah berapa lama peristiwa tu, tapi baru nak update! Maaf yer tuan tanah kedaung ni sangat banyak buku nak menulis sampai tak sempat nak bertinta kat sini. Tinta kah?

Ok, memandangkan tahun ni aku & husband beraya kat Kedah, so keluarga sebelah husband tak sempat la nak jumpa lagi. Maka last 31 Ogos, kami sambut kemerdekaaan bersama & beraya bersama keluarga mertua aku aka keluarga husband.

We all berphotoshoot bagai la ni, satu family la katakan! So aku ngan husband memilih tema merah lagi sebab tahun ni memang tema merahkan! Sangat happy when we laugh, hugs, gossiping and shooting together. And the best part, I've forgot my diet! Mana tak nya dengan nasi arab, rendang, ketupat, mee kari, laksa, satay and macam2 la ada. Huisssshhh memang takkan aku nak jamu mata jer, sedangkan perut dan mulut dah mengidam.

Hahhahahah...but I still manage my weight. Euuuwww bangga sat aih! Now my scale was showing me that my weight still under control. Nasib baik! Tips? tunggu next entry keh!

Got a few pict from my phone and i wanna share here...


Gambar laki bini

Sibuk si tengah tu

Kekonon anak dah dua

Ibu dan Anak

Si cutie pie...my cousin's baby

With my gorgeous aunt 

I love you guys so much!

Close & Open Cousin =) ...mwahhh

 

No comments: