.

.

Thursday, September 26, 2013

Konsert Akademi Fantasia 2013

Tak pernah terfikir dan terlintas lansung nak pergi konsert Akademi Fantasia ni. Minat nak tengok kat TV pun payah, ini kan pula nak layan live! hahhahahaha

Tapi memandangkan jiran sebelah kanan aku ni orang kuat FAIZUL AF2013, maka aku dan sang suami turut support dorang menyokong Faizul ni since dorang ajak and ada tiket lebih.

My 1st experience was so amazing when i can get closer to my Jiran and knowing each other. Wah memang happening la. Apa yg aku dapat kat concert tu ialah 'relationship' between us and bukannya nak tgk sangat concert tu pun. Then selain tu, rasa release juga kepala otak ni bila boleh bergelak ketawa bersama kan...Dan yang paling best ialah semuanya Happy!

Pasal Faizul tu macam sekadar sampingan jer. Dorang komen dia bagus ke, poyo ker, gelabah ker, or apa2 jer la, aku tak amik kisah sangat sebab bagi aku, dtg sana nak fun and support jiran =) Thanks jiran, Nana and AG

Psssttt nampak tak gambar aku kat dalam TV? hahhahahahha

Orang Kuat Fan Club Faizul AF2013

We all penyokong FAIZUL AF2013

Jiran 
Terjebak....memang tak ku sangka. Laki aku pun bleh layan!

FAIZUL AF2013 Supporter 


AF 2013 Minggu Ke 2 Stage

Lagu Wajib...cuba teka!
My 1st Experience tgk concert AF live! 






No comments: