.

.

Thursday, October 3, 2013

Kawan

Hishhh apa peel ntah malam ni mata tak nak tido lagi. Esok banyak keje menanti.

Bila tak bole tido fikiran mula melayang sampai ke Paris. Hahahha. Teringat pada seorang kawan.Aku rindu dia. 

Dulu we all Sgt rapat. Every single things we all akan bercerita Dan kongsi bersama. Masa hidup dengan dia (dah mcm laki bini plak bunyi) takder kamus sedih lansung.

Walaupun badai Yg dtg, we all tetap happy. Hebatkan penangan seorg kawan. Susah senang bersama. Kekadang Tu Bill telefon melambung sebab call dia. Dasyat tak?

Tapi kini hanya tinggal kenangan. Masing2 ada life sendiri Dan keakraban tak sama macam dulu. Apa yg pasti setiap pertemuan ada perpisahannya. Really miss u my dear.

No comments: