.

.

Friday, November 1, 2013

Masquerades Party ~ Our Annual Dinner

Salam Blogger,

Penatnya tangan aku ni dok refresh web SPPBS ni! Kalau korang cikgu, mesti korang tau apa itu SPPBS? tapi those yang bukan cikgu, utk pengetahuan korang SPPBS ini adalah sistem yang mana guru2 satu Malaysia yang ajar murid Darjah 1 - 3, Tingkatan 1 -2 yang akan key in band (markah) murid.

Sistem ni buat aku hypertension kot sampai sakit dada ku ini. Bukan tu jer, malah aku pernah mengalirkan air mata depan laptop sebab selama 3 jam mengadap laptop pepagi buta dan even sorang murid pun tak bleh nak key in. Bayangkan selama 3 jam dok key in id and password jer! Ko tak hangin? Adoiii

Ok2 kita tinggalkan cerita sampingan tu, dan bebalik kepada tittle aku ni. Setiap tahun, pasti sekolah aku akan buat satu majlis iaitu Majlis Makan Malam Tahunan ataupun Annual Dinner. Majlis ni macam nak meraikan cikgu2 di carpet merah gitewww... Hehehehe

Bila majlis begini, mesti ada temanya! Kalau tahun lepas Koboi, tahun ni Masquerades Pop Glam. Wahhhh bila dengar tema jer, sure nak glamour habis kan! Bila lagi nak melaram.

Majlis tersebut diadakan di Mines Wellness Hotel & Spa kat Seri Kembangan. So aku and sang suami decided untuk stay semalam kat sana la. Kami check in around 3.35pm. Ok later aku akan buat entry review pasal hotel plak!

Sebelum majlis tu bermula aku agak confused nak pilih baju apa utk dipakai! Hamagad banyak plak pilihan ku. Akhirnya Fabeena Dress dari Jovian Mandagie menjadi pilihan hati. Utk make over wajah aku, aku pilih MUA Puteri Mona Roziana. Sangat puas hati =)

Ok jom tengok pictures meletop cikgu-cikgu sekolah aku.

Can u spot the camera in my eyes?

My MUA at that nite!


Boleh masuk Hijabista Magazine tak?


Ok...ni la baju yang aku dok fikir2 mana satu nak pakai ni. =)

Bersama Cikgu Azwin, jiran workplace i ni.

1 Malaysia kan!

Gorgeous Pn Khoo 

the hall

Hall set up...Pop Glam tak?

Bersama Boss a.k.a Anis Ayuni

Gambar tak sharp la sebab guna phone jer amik ni! Sedeyyyyy

Bersama rakan seperjuangan

Mirror Lover 

Satu Meja.

Eh korang nampak tak kotak hadiah atas meja tu? Haaaa itu hadiah lucky draw aku =)

Perkara paling malas skali iaitu kene buat Fashion Show! No 17

Barisan yang akan membuat catwalk fashion show

Close up katanya

Mereka yang meletops

Ini lah Queen of the night.. King dah hilang masa ni! Hahahha




No comments: